testimonial

Jij weet het woorden te geven die verduidelijken, binnen komen, blijven trekken en kleven.

Heel veel dank voor je coaching! Het heeft me geholpen te zien wat ik werkelijk ben.

Wat ik direct al zo fijn en waardevol vind, is je snelle response. Maakt niet uit of het weekend, vroege ochtend of avond is, het komt! En belangrijker natuurlijk, je boodschap, je continue uitleg over hoe het werkelijk zit. Jij weet het woorden te geven die verduidelijken, binnen komen, blijven trekken en kleven. Je laat je niet afleiden door mijn gedoe en toch ben je op mij afgestemd. En samen met het (heel) grote voordeel dat alle tekst keer op keer herleesbaar is (zelfde tekst, maar ontwikkelend perspectief), maakt jouw coaching voor mij een geschenk! Nogmaals dank!

(half jaar later)

Ik voel me vaak gelukkig, gewoon zonder directe reden. Als er al een reden is, dan is dat de sfeer van vrede die ik kan ervaren om dat er geen geroezemoes is die de aandacht vraagt én krijgt. En op andere momenten voel ik me onrustig, of gestrest, of wat dan ook. Maar dat is dan niet erg. Het hoeft niet anders. Het is dan zoals het is.

Omwille van privacy worden testimonials anoniem geplaatst